Προφίλ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην Πάτρα από το 2008 και συγκεκριμένα με την επωνυμία Smart Deal από τον Νοέμβριο του 2012.

Η Smart Deal ιδρύθηκε με στόχο την αναβάθμιση των κτηματομεσιτικών συναλλαγών στην πόλη μας, για την καλύτερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας. Έτσι θα έχετε την σιγουριά ότι συνεργάζεστε με άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες κτηματομεσίτες σχετικά με την Πώληση / Αγορά / Εκμίσθωση / Μίσθωση και Διαχείριση ακινήτων και των κτηματομεσιτικών συναλλαγών.

Απασχολεί πάνω από 10 άρτια εκπαιδευμένους Σύμβουλους Ακίνητης Περιουσίας – Κτηματομεσίτες. Διαχειρίζεται πάνω από 2.000 νέα ακίνητα ετησίως στη ευρύτερη περιοχή των Πατρών. Απευθυνόμαστε στην τοπική αγορά, πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια μέσω του δικτύου συνεργατών μας.

Έχουμε έναν κοινό, αντικειμενικό στόχο. Να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετικά με την ακίνητη περιουσία:

  • Στην καλύτερη δυνατή τιμή.
  • Στο ελάχιστο χρονικό διάστημα.
  • Με τους καλύτερους όρους της αγοράς.
  • Χωρίς καθόλου κόπο από εσάς.
  • Επιτυγχάνοντας την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Δηλαδή εμείς θα εργαστούμε για εσάς δωρεάν και μόνο εάν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εργασία μας και μόνο τότε θα έχετε την υποχρέωση να μας καταβάλετε την μεσιτική αμοιβή που έχουμε προσυμφωνήσει.

Επιπλέον, αν εσείς ο ίδιος, η οποιοσδήποτε γνωστός σας, συγγενής ή φίλος, ενδιαφέρεται για κάποια πώληση, αγορά, μίσθωση, εκμίσθωση ή αντιπαροχή ακινήτου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μας για μία δωρεάν ενημέρωση. Θα χαρούμε πολύ να σας φανούμε χρήσιμοι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση του ακινήτου σας, καθώς και ενημέρωση για τις τάσεις της κτηματαγοράς.